DEZVăLUIRI

Directorul operaţional al CNAB, Cristian Chirică, a fost SUSPENDAT din funcţie


Directorul operaţional al CNAB, Cristian Chirică, a fost SUSPENDAT din funcţie

Z.P. | 2020-03-30 16:20

Directorul operaţional al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Cristian Chirică, a fost suspendat din funcţie, la un an după ce fusese numit pe acest post. Motivul? Sute de români care s-au întors în noaptea de duminică spre luni din Marea Britanie s-au înghesuit pe aeroport pentru formalităţile necesare fără a se ţine cont de regulile de păstrare a distanţei pentru evitarea îmbolnăvirii cu Covid-19.

433 de pasageri sosiţi cu trei curse dinspre Doncaster Sheffield, Southend Londra şi Gatwick Londra s-au înghesuit în noaptea de duminică spre luni pentru formalităţile de la controlul de frontier.

Reprezentanţii Aeroportului Henri Coandă au declarat, la Antena 3, că aglomeraţia s-a produs din cauză faptului că trei avioane au ajuns în acelaşi timp pe aeroport. "Din nefericire, am avut trei curse la o distanţă mică de timp, 433 de pasageri. Noi am montat multe afişe cu informare, avem informări şi audio, cu privire la respectarea distanţei de doi metri. (...) Din nefericire, pe acea zonă avem şi controlul DSP-ului termoscannerul, deci oamenii trebuie să stea să prezinte formularul fie completat în avion, fie în zona aeroportului. Am amenajat special mese pentru completarea formularelor", a declarat Florin Dumitrescu, director general al CNAB.Parerea ta...

GRIGORE
30 Mar 2020

Alooooo , ce se întâpla la Transporturi ? Debandada in toate companiile.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.