DEZVăLUIRI

DEZVĂLUIREA serii: Care e ADEVĂRUL despre mașina cu care a ajuns Dragnea la ÎNCHISOARE


DEZVĂLUIREA serii: Care e ADEVĂRUL despre mașina cu care a ajuns Dragnea la ÎNCHISOARE

E.Ş. | 2019-05-27 21:53

Deși a încercat o diversiune cu o altă mașină după care a alergat toată presa, Liviu Dragnea a fost fotografiat în mașina care l-a dus în cele din urmă la penitenciarul Rahova. Un detaliu surprinzător, dezvăluit de jurnaliștii de la Libertatea, este că autovehiculul Dacia Duster care l-a preluat din subsolul casei în care locuia până luni după-amiază nu are asigurare RCA obligatorie!

Asigurarea RCA este obligatorie pentru orice autovehicul care circulă pe drumurile publice, inclusiv pentru autospecialele Poliție, Salvării, ISU sau aparținând altor structuri. Inclusiv autoturismul Dacia Duster care l-a dus la penitenciar pe Liviu Dragnea trebuia să dețină asigurare.


DEZVĂLUIREA serii: Care e ADEVĂRUL despre mașina cu care a ajuns Dragnea la ÎNCHISOARE

Însă autoturismul cu numărul de înmatriculare B 97 DWZ nu figurează în Baza de date cu asigurarile obligatorii de raspundere civila auto incheiate pe teritoriul Romaniei aida.info.ro ca deținând polița obligatorie RCA, la data de 27 mai 2019, scrie . 

Aceasta este data când Liviu Dragnea a fost condamnat la 3,6 ani de închisoare pentru fapte de corupție și încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Dacă o mașină nu are ITP, șoferul poate fi amendat cu sume între 3.000-5.000 lei iar în eventualitatea unui accident de circulație, persoanele din mașină vătămate nu pot fi despăgubite de asigurator.

Mai mult, șoferul rămâne fără plăcuțele de înmatriculare și talonul mașinii. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.