DEZVăLUIRI

DETALII revoltătoare despre poliţistul violator din Craiova: e căsătorit şi are un băieţel / Fetiţa violată rămăsese gravidă


DETALII revoltătoare despre poliţistul violator din Craiova: e căsătorit şi are un băieţel / Fetiţa violată rămăsese gravidă

Z.P. | 2019-11-01 18:51

Potrivit Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, fetita violata de poliţistul arestat la Craiova a fost însărcinată cu abuzatorul ei.

Un poliţist a fost arestat la Craiova, după ce a batjocorit o copilă de 13 ani dintr-un centru de plasament şi a filmat totul. Agentul e căsătorit şi are un băieţel, a demisionat din Poliţie şi va fi judecat pentru mai multe infracţiuni grave, potrivit .

"Referitor la informațiile apărute în comunicatul de presă al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism facem următoarele precizări: Minora N.A.M în vârstă de 14 ani și 11 luni s-a aflat în plasament la un asistent maternal profesionist din anul 2005 până în luna august 2019.

Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal profesionist cu privire la anturajul copilului și comportamentul inadecvat al acestuia (încălcarea frecventă a regulilor, absenteism școlar și de la domiciliu, consum de tutun) managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei.

Ținând cont de faptul că asistentul maternal profesionist nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului și, de asemenea, ținând cont de opinia copilului, au fost inițiate demersuri pentru înlocuirea măsurii de protecție. Astfel prin sentința civilă a Tribunalului Dolj, în luna august 2019 a fost înlocuită măsura de plasament de la asistentul maternal profesionist cu măsura plasamentului într-un centru din cadrul DGASPC Dolj.Parerea ta...

EDUCATIA
02 Noi 2019

„Nu te duce cu străinii!”: Cum să-ți întărești copilul - și ce nu ar trebui să faci niciodată" Ce se întâmplă dacă străinii se adresează propriilor lor copii? Dacă cineva spune: „Hai, am ciocolată pentru tine”? Părinții nu pot să stea cu ochii pe copiii lor. Dar îi pot educa să fie vigilenți, să spună nu - fără teamă.
MAMA
02 Noi 2019

Educația cu frica nu este o educație, ci un joc de putere Părinții care își amenință copiii să-i lase să se joace cu îndemnul copiilor și îi pun sub stres enorm - o condiție în care copiii nu pot învăța. Stresul este otravă pentru un creier în curs de dezvoltare Această experiență proastă are consecințe fizice. De exemplu, se poate presupune că nivelul cortizolului copiilor crește brusc . Cortizolul este un hormon pe care organismul îl eliberează în situații stresante.
PSIHOLOGUL, LA PUȘCĂRIE!
02 Noi 2019

De ce nu la face control la mansardă PE BUNE? Nooo...pt.că-s angajați pe pile, d-aia vezi tot felul de specimene spurcate printre ei...adesea de-un leat cu infractorii sau născuți/crescuți dintre aceștia! În rest...arginiții (30 sau mai mulți.....) își fac treaba!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.