DEZVăLUIRI

Cu trolerul plin cu canabis prin Bucureşti


Cu trolerul plin cu canabis prin Bucureşti

Z.P. | 2019-11-01 18:03

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce transporta cu o maşină de teren un troler plin cu canabis. Când au fost legitimaţi, unul dintre tineri a prezentat acte false, având fotografia unei persoane care a murit în 2018. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internaţional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum şi de distribuţia în Bucureşti.

”La data de 31 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism de teren, un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de canabis. La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa şi datele de identitatea ale unei persoane decedate din februarie 2018”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de cannabis,  bani (800 de lei) şi un telefon mobil. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurător asupra autoturismului.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce pentru tânăra implicată s-a solicitat măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 zile.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trafic internaţional de droguri de risc” şi „fals privind identitatea”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.