DEZVăLUIRI

Ce i-a reproșat ministrul JUSTIȚIEI șefului DIICOT, în cazul Caracal. BIRCHALL: „Nu ne costă nimic să fim oameni...”


 Ce i-a reproșat ministrul JUSTIȚIEI șefului DIICOT, în cazul Caracal. BIRCHALL: „Nu ne costă nimic să fim oameni...”

Z.P. | 2019-10-02 10:52

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a afirmat, miercuri, că a avut mai multe discuţii cu procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, în care şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la mai multe aspecte, printre care şi modul în care s-a acţionat, săptămâna trecută, la domiciliul familiei Melencu, informează Agerpres.

„Am avut o discuţie telefonică şi vineri şi am reluat şi ieri ceea ce i-am spus: că eu nu consider deloc acceptabil modul în care s-a acţionat, vineri, la domiciliul familiei Melencu. Mie mi se pare de neacceptat un asemenea mod de acţiune. Să ştiţi că e important să respectăm legea şi asta i-am solicitat şi domnului Bănilă. Respectăm legea, dar trebuie să avem respect şi faţă de suferinţă, faţă de tragedie şi nu ne costă nimic să fim oameni", a spus Birchall, la Ministerul Justiţiei.

Ea a precizat că şi-a exprimat nemulţumirea şi faţă de solicitările făcute cu privire la măsurile pentru combaterea criminalităţii.

„Confirm că mi-am exprimat nemulţumirea faţă de câteva aspecte. În primul rând că de mai mult de 2 luni de zile am solicitat măsuri ferme pentru combaterea criminalităţii şi a formelor asociate - fie că vorbim de trafic de persoane, exploatarea minorilor, criminalitate informatică şi asemenea infracţiuni. Am solicitat măsuri ferme, inclusiv pentru a combate aceste clanuri pe care mass-media le aduce în atenţia opiniei publice", a mai spus ministrul Justiţiei.Parerea ta...

ANONIM
02 Oct 2019

Corect....a fi om inseamna sa stii sa canti la clarinet ( geoana stieee !!) sau sa ai un soț inhaitat cu un pedofil notoriu...ASTA INSEAMNA SA FI OM...nu sluga sau cârpă!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.