DEZVăLUIRI

BREAKING NEWS în cazul Caracal: Cumpănaşu anunţă că Luiza Melencu a fost GĂSITĂ. Precizările DIICOT


BREAKING NEWS în cazul Caracal: Cumpănaşu anunţă că Luiza Melencu a fost GĂSITĂ. Precizările DIICOT

Z.P. | 2019-11-08 19:28

Potrivit mamei Luizei Melencu, Alexandru Cumpănașu le-a prezentat o filmare în care ar apărea Luiza Melencu, pe străzile din Genova, Italia.

UPDATE: Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat în privința filmulețului despre care a vorbit Cumpănașu, că pe niciun canal de cooperare internațională – autorități judiciare, cooperare polițienească – nu există indicii care ar putea susține afirmațiile acestuia.

„Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se opresc bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva de dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun la sută”, a spus mama Luizei Melencu la România TV.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Parerea ta...

CETATEAN
09 Noi 2019

DORMITI , DORMITI , NOI VA PAZIM . STRIGAU PE STRAZI POLITISTI DIN PARIS AI SECOLULUI 17 - 18 . IAR HOTII , STIAU CONSEMNUL . FURAU PE CEALALTA STRADA .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.