DEZVăLUIRI

Bomba zilei! Pentru cine a lucrat Mazăre în Madagascar


Bomba zilei! Pentru cine a lucrat Mazăre în Madagascar

Z.P. | 2019-05-17 11:23

Au ieșit la iveală informații explozive despre Radu Mazăre. Fostul edil al Constanței ar fi lucrat pentru o persoană extrem de importantă în Madagascar.

Pe lângă afacerea cu bungalouri, Radu Mazăre ar fi avut și o funcție în compania unui celebru miliardar egiptean, informează România TV.

Concret, Mazăre ar fi fost consilierui miliardarului egiptean Samih Sawiris, șeful companiei Orascom din Egipt, înființată de tatăl său în urmă cu 70 de ani.

 De altfel, în anul 2016, chiar fostul edil deazvăluia că va fi consilier al managerului Orascom, pe partea de dezvoltare urbană și dezvoltare turistică.

„Am fost, am negociat contractul pentru că primisem această ofertă de muncă din partea companiei Orascom, o companie multinațională cu dezvoltări foarte mari turistice. Am negociat contractul și l-am primit semnat. Urmează să-l semnez și eu. În principiu, cam în două săptămâni și jumătate e semnat. Voi fi consultant al managerului general în ceea ce privește dezvoltarea urbană și dezvoltarea turistică”, spunea, la acea vreme, Radu Mazăre.Parerea ta...

ANONIM
18 Mai 2019

SI ERA CAPATOS IN PSD . DECI SI EI LUCREAZA CU MAFIA ARABA
Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.