DEZVăLUIRI

Bădălău - mare petrecere acasă, de ziua fiicei sale


Bădălău - mare petrecere acasă, de ziua fiicei sale

Ion Teleanu | 2020-05-13 16:23

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău a făcut la sfârșitul săptămânii trecute o mare petrecere la vila sa din Bolintin Vale, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani a fiicei sale, Sabina.

La petrecerea au participat și cei doi nepoți ai baronului giurgiuvean, dar și o serie de invitați - așa cum reiese din imaginile postate pe Facebook -, printre care și finul lui Bădălău, Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu. Cât de legală a fost sau nu petrecerea de la vila lui Bădălău, în această perioadă a stării de urgență, ne poate spune doar ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență. Însă, un lucru este cert, și anume ceea ce a precizat Grupul de Comunicare Strategică: „păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți”. De asemenea, tot Grupul de Comunicare Strategică ne-a transmis că „este permisă organizarea de petreceri (în familie) în curtea casei proprii, în noaptea de Înviere sau în Duminica Paștelui”, dacă „prin petrecere se înțelege doar participarea membrilor familiei, cei care locuiesc în mod normal acolo, fără invitarea altor persoane/rude”.


Mai multe imagini:
Parerea ta...

CONSTANTIN
13 Mai 2020

Badalau a demonstrat ce era de demonstrat,adica el si familia sa pastreza distanta de 1,5 m fata de orice Lege!!!l Prevederile Legilor sunt valabile doar pentru prostime,pentru cei care locuiesc in blocurile comuniste,pentru cei care amenda este o sperietoare nu si pentru membri psd parvenit si cu bani multi si furati!!! Se si vede,Marian Minea ,alt grangure local,nu face parte din fam,Badalau dar face parte din familia psd!! Cum ,Dumnezeu ,un palmas are curajul si tupeul sa ii puna la indoiala implicarea familiei psd in respectarea Legilor??
FANE GLONTZ
15 Mai 2020

TIGANUL TOT TIGAN MOARE , FARA TAMBALAU NU SE SIMTE BINE .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.