DEZVăLUIRI

Augustin Lazăr PIERDE procesul cu Ministerul Justiției. Fostul procuror general ceruse DAUNE de 1 leu


Augustin Lazăr PIERDE procesul cu Ministerul Justiției. Fostul procuror general ceruse DAUNE de 1 leu

Z.P. | 2019-11-06 18:19

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia s-a pronunţat miercuri, 6 noiembrie, decizia în cauza prin care fostul procuror general, Augustin Lazăr, a solicitat daune morale de 1 leu din partea Ministerului Justiţiei. Astfel, Augustin Lazăr a pierdut procesul cu Ministerul Justiției.

Magistrații instanței au respins ca inadmisibilă acţiunea în contencios administrativ formulată de Augustin Lazăr, în care acesta a cerut ca Ministerul Justiției să îi ofere fostului procuror daune de un leu și să posteze pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea managerială a acestuia.

Decizia în acest proces a fost dată de magistrații instanței superioare, Curtea de Apel Alba Iulia, în 6 noiembrie. Aceasta nu este definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

”Admite excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei şi în consecinţă: Respinge, ca inadmisibilă acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Augustin Lazăr în contradictoriu cu pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei cu sediul în Bucureşti, str. Apolodor nr. 17, sector 5. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.

Augustin Lazăr în luna aprilie, prin apărătorul ales a inițiat o acțiune în instanță în care solicita daune morale de 1 leu şi obligarea Ministerului Justiţiei de a publica pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea sa managerială.

De asemenea, fostul procuror general a solicitat  anularea raportului de evaluare. „Am solicitat, e vorba de repararea adusă reputaţiei profesionale a dânsului, daune morale de 1 leu, respectiv obligarea Ministerului de a publica un comunicat pe site-ul propriu prin care să-şi ceară scuze pentru ceea ce scrie în raport”, declara avocatul lui Augustin Lazăr, pe holul Curții de Apel Alba Iulia, la momentul depunerii acţiunii, potrivit .Parerea ta...

DAR LA PUSCARIE !!?
07 Noi 2019

DAr cand plateste marsaviile facute impreuna cu molusca stearpa?!
MAIKA LAZAR
08 Noi 2019

Atat timp cat molusca stearpa este la putere, slaba speranta! infractorii se acopera unul pe altul.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.