DEZVăLUIRI

Amendat cu 5.000 de lei, după ce A MINȚIT că are simptome de infecţie cu coronavirus


Amendat cu 5.000 de lei, după ce A MINȚIT că are simptome de infecţie cu coronavirus

Z.P. | 2020-03-15 22:01

Amendă de 5.000 de lei pentru un bărbat din Bistriţa-Năsăud care a sunat la 112, furnizând o identitate falsă şi anunţând că are 60 de ani şi că prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu, după ce s-a întors din Italia.

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Prefecturii Bistriţa-Năsăud, în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani, din localitatea Crainimat, afirma că e întors din nordul Italiei şi prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu.

"Un Echipaj B2 din Substaţia Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecţie adecvate (echipament complet de protecţie biologică). La faţa locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliţiei”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat cu 5.000 de lei.Parerea ta...

DESTEPT
16 Mar 2020

Un caca mare . Au fost 80 sportivi la jocurile din China . Sa vezi acum complicatii cu rudele sportivilor si cei care au fost in jurul lor . Beea din Pipera ai incurcato . Au fost si de la steaua .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.