DEZVăLUIRI

Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRE incredibilă: Procurorul a deschis dosar penal după ce a văzut o emisiune TV


Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRE incredibilă: Procurorul a deschis dosar penal după ce a văzut o emisiune TV

E.Ş. | 2019-08-14 17:36

Unchiul Alexandrei Măceșanu a venit cu mărturii incredibile. Alexandru Cumpănașu susține că procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionării de către procurorul de la Dolj, a unei emisiuni tv.

"Vă pot spune un lucru absolut uluitor. Pentru presă cred că este cel mai minunat compliment, dar pentru Alexandra, pentru victime nu este. Domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizărilor de la 112, nu ca urmare a sesizărilor presupuselor sesizări făcute de Poliţia Dobrosloveni, nu ca urmare a sesizărilor Poliţiei Caracal... Oameni buni, ţineţi-vă bine! A deschis dosarul ca urmare a vizionării de către domnul Vasilescu, procurorul de la Dolj, a unei emisiuni tv. Nu este o poveste, este din raportul oficial", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a mai declarat că a intrat în posesia unui raport oficial din care va face mai multe dezvăluiri în perioada următoare, raport în care a găsit lucruri spectaculoase despre cazul Caracal.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.