DEZVăLUIRI

ALEGERI PREZIDENȚIALE, faza pe imobile. Adevărul despre casele lui Iohannis și Dăncilă


ALEGERI PREZIDENȚIALE, faza pe imobile. Adevărul despre casele lui Iohannis și Dăncilă

E.Ş. | 2019-11-14 21:02

Una din principalele teme cu care se atacă în spațiul public când vine vorba despre averile candidaților la prezidențiale este problema caselor celor doi. Puterea.ro a analizat pentru dumneavoastră declarațiile de avere ale Vioricăi Dăncilă și Klaus Iohannis pentru o comparație reală pe această temă.

Astfel, conform declarațiilor de avere publicate de cei doi candidați la prezidențiale pe site-urile Guvernului și Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis deține 5 case și Viorica Dăncilă - 4.

Klaus Iohannis, împreună cu soția sa, au în posesie:

Apartament - 84mp

Apartament - 253 mp

Casa de locuit - 377 mp

Casa de locuit - 76mp

Casa de locuit - 64 mp

SURSA:

Viorica Dăncilă și soțul său dețin:

Apartament - 100mp

Casa de vacanta - 417mp

Casa de locuit - 140mp

Apartament - 44mp

SURSA:

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

„Totul se poate justifica din declarația de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, soțul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, iar în acel an am început construcția unei case, care nici acum nu este finalizată. Una din locuințe este din partea mamei mele, care a decedat. O altă locuință este tot de la părinții mei. Mai este o casă a socrilor mei, o casă de țară, una modestă”, explică Viorica Dăncilă.

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a spus Dăncilă.

La rândul său, președintele Iohannis, întrebat miercuri de ziariști câte case deține, a declarat că mai are 5 case după ce, la o emisiune de la Protv, îi mărturisea jurnalistului Claudiu Pândaru că are aceste imobile ”din medidații.Parerea ta...

DOREL
15 Noi 2019

DIN MUNCA CINSTITA NU TE IMBOGATESTI. DOMNUL IOHANNIS A REUSIT DIN MEDITATII. FELICITARI!
BEBICA
15 Noi 2019

DAR '' DUAMNA '' DANCILA CARE NICI MACAR MEDITATII NU A DAT , AVIND UN IQ SUB LIMITA UNUI ELEV DE CLASA A 7a , DE UNDE A AVUT BANI DE 4 CASE ?
SA RADEM
15 Noi 2019

„Daca ar fi sa adresez o intrebare Vioricai Dancila, cred ca…. imi este greu, imi este greu, dar cred ca as intreba-o daca va avea aceeasi tarie si aceeasi energie si aceeasi dorinta de a face bine pe tot parcursul mandatului de presedinte”, a spus Dancila la Antena 3."
FLORAREASA
15 Noi 2019

A UITAT SA TREACA CORTUL DIN CURTE , CU SOBA CIZMA . IN CARE BAGA LEMNE , BALEGA USCATA DE VACA . INVATA LIMBA ROMANES
VIOREL
15 Noi 2019

Supra fatale immobile l'or lui Iohanis este de 854 mp iar al Veorica 701mp .Cétacé nu se spune este valoarea à c'est or immobile pentru ça ale Vieri ai Costa mai multiples ça sa nu mai vorbim de ce le l'alternance hahalere ce au mule averti d'argent pentru à se menti ne in functioneaza tipa in alta parte. Important este si à nul de constructie, s pré exemple ale lui Iohanis sun tri d'inter ele cu ô vechime de peste 60 de ani pe candidats Veorica cu casa de 400 mp se contraire !!!
ROMAN
17 Noi 2019

Dancila PRESEDINTE!
RADU
20 Noi 2019

Dancila, poate nu stiati, a fost inginera in cadrul Petrom, intrand in politica mare in 2009 ca europarlamentar. 3 dintre imobile sunt mosteniri, doua de la parintii ei, unul de la socri, proprietati modeste, situate in Videle, Ploiesti si Sindrilita, jud Dolj, adica in zone sarace, unde preturile sunt joase. Casa de vacanta la Sinaia este mai spectaculoasa, dar nu cu mult. Contracandidatul a avut 6, a pierdut 2, obtinute prin fraude dovedite in instanta, iar celalate 4 nu se stie nici acum in clar cum le-a obtinut; sunte probleme si cu veniturile din chirii declarate de dulap, diferente de NUMAI 100000 de euro.Dragutz! Sunt , de asemena, mari semne de intrebare vizavi de ce a facut sasul intre 1989 si 2000. Intre 2000 si 2009 stim ce a facut, s-a ALIAT CU CIUMA ROSIE, a semnat protocoale electorale cu PSD si a fost in block starturi sa fie premier din partea USL. Banii ptr tot ce a facut in Sibiu nu sunt ai lui, ci provin din defalcari masive de la bugetul statului pentru programul cu Capitala Europeana, lucru confirmat de Adrian Nastase personal. Ipocrizie la maxim!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.