DEZVăLUIRI

Acuze dure la adresa DSP Bacău: “”V-aţi jucat cu vieţile oamenilor


Acuze dure la adresa DSP Bacău: “”V-aţi jucat cu vieţile oamenilor

Z.P. | 2020-05-05 18:39

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Bacău a decis, marţi, să carantineze Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Dărmăneşti. Decizia vine după ce 64 de pacienţi şi angajaţi ai centrului au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Beneficiarii depistaţi negativ, împreună cu personalul depistat negativ, vor fi mutaţi în structura exterioară a unităţii (corp administrativ). Reprezentanţii D.S.P. Bacău efectuează verificări pentru a stabili modalitatea optimă de a utiliza acest spaţiu. Personalul unităţii, care se afla la domiciliu anterior acestei testări, rămâne la domiciliu cu întreaga familie, până la împlinirea termenului de 14 zile de la ieşirea din centru; acest personal urmează a fi testat", a declarat directorul executiv al DSP Bacău, Mihaela Arim.

Acuze fără precedent

Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, a acuzat în termeni duri conducerea DSP Bacău, susţinând că situaţia dramatică de la centrul din Dărmăneşti se datorează ignorării apelurilor de testare şi, ulterior, testarea efectuată prea târziu. V-am solicitat în adresele înaintate către Direcţia de Sănătate Publică Bacău, în zilele de 21-23 aprilie, testarea de urgenţă a personalului de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Dărmăneşti. Aţi ignorat apelul nostru. V-aţi trezit abia pe 3 mai să faceţi testările pentru COVID-19! Sunteţi direct responsabili de rezultate. V-aţi jucat cu vieţile oamenilor", a scris preşedintele CJ Bacău într-o postare pe pagina de Facebook.Parerea ta...

ALEX
07 Mai 2020

m-am saturat pana in gat de incompetenta dspurilor lu peste prajit. la cum arata spitalele din Rromania , ar trebui inchise 95 la suta dintre ele. Am vazut multe adaposturi pt animale care arata muuult mai bine.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.