DEZVăLUIRI

A spart şapte FARMACII în zece zile


A spart şapte FARMACII în zece zile

Z.P. | 2020-05-04 16:35

Un gălăţean în vârstă de 36 de ani a reuşit “performanţa” de a sparge şapte farmacii din oraşul natal. Toate spargerile au avut loc în decurs de doar zece zile. Dar nu a furat măşti de protecţie sau dezinfectant cum s-ar crede în aceste vremuri de pandemie, ci doar bani, în jur de 3.300 lei.

Bărbatul a fost văzut de poliţişti în timp ce încerca să intre în mod fraudulos într-o farmacie din oraşul Galaţi, scrie romaniatv.net. El a reuşit să fugă, dar a fost prins în scurt timp.

"La data de 01 mai a.c., în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit. În scurt timp, poliţiştii l-au depistat, în dreptul unui bloc, de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact. În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în perioada 21.04/01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, ar fi săvârşit 7 infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii, de pe raza municipiului Galaţi, din 3 reuşind să sustragă suma totală de 3.300 de lei", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.