DEZVăLUIRI

A fost pus sub ACUZARE procurorul care a permis abia la ora 06.00 poliţiştilor să intre în casa lui Dincă


A fost pus sub ACUZARE procurorul care a permis abia la ora 06.00 poliţiştilor să intre în casa lui Dincă

Z.P. | 2019-09-10 13:21

Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, a fost pus sub acuzare de Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu modul de intervenţie în cazul Alexandrei Măceşanu, au declarat marţi pentru Agerpres surse judiciare.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a permis poliţiştilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă abia la ora 06.00 dimineaţă, a fost chemat marţi la SIIJ, unde i s-a adus la cunoştinţă acuzaţia. Tot marţi vor fi puşi sub acuzare şi trei poliţişti.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a anunţat, pe 6 septembrie, că dosarul penal privind modul în care au acţionat structurile MAI în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu a fost declinat către SIIJ.

Dosarul penal înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a fost preluat, pe 1 august, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea unităţii de parchet din Caracal. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa soluţionării cauzei către SIIJ pe 28 august.Parerea ta...

COLABORARE
10 Sep 2019

Cind ii castreaza pe toti ? Asa a dat decretu
UNUL
05 Oct 2019

Dl. Țepeș Cumpănașu are ,, CHIMICĂ ".....
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.