BURSA ZVONURILOR

Ana Birchall, executată de Dăncilă pentru liniştea Rovanei Plumb


Ana Birchall, executată de Dăncilă pentru liniştea Rovanei Plumb

Ion Teleanu | 2019-08-26 10:38

Comitetul Executiv al PSD a decis să o schimbe pe Ana Birchall din funcția de ministru al Justiției, iar în locul său a fost nominalizată Dana Gîrbovan.

Întrebată de jurnaliști cum comentează schimbarea sa din funcție, Ana Birchall s-a mărginit să spună doar că a fost o decizie a Comitetului Executiv.

Potrivit informaţiilor noastre, însă, demiterea Anei Birchall s-a făcut la presiunile Rovanei Plumb, care este disperată să nu i se repună pe tapet dosarul Belina şi altele care stau la rând. Este ştiut faptul că Rovana Plumb şi Viorica Dăncilă sunt foarte bune prietene, şi chiar că lidera PSD Dâmboviţa o consiliază pe şefa Guvernului. Practic, tandemul Dăncilă-Plumb a început să aibă frisoane după ce s-a văzut cum a procedat Ana Birchall în cazurile Mazăre şi Dragnea, adică şi-au dat seama că aceasta nu poate fi controlată şi nici nu răspunde la comenzile baronilor PSD. Râmâne de văzut cum va gestiona preşedintele Klaus Iohannis situaţia de la Justiţie, ţinînd cont de susţinerea externă foarte puternică a Anei Birchall.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.