◀ SPORT

UMILINȚĂ în Italia: FCSB, învinsă de Lazio pe Olimpico cu 5-1. Vezi REZUMATUL partidei

E.Ş. | 2018-02-22 22:02
UMILINȚĂ în Italia: FCSB, învinsă de Lazio pe Olimpico cu 5-1. Vezi REZUMATUL partidei

Pe un stadion cu aproximativ 4.000 de români în tribune, FCSB nu a reușit să-și impresioneze fanii cu nimic, fiind învinsă de Lazio Roma cu scorul final de 5-1, în returul 16-imilor Europa League!

Italienii au deschis scorul încă din minutul 7 prin Ciro Immobile, după care, în minutul 35, Bastos a dus scorul la 2-0. Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, același Immobile reușește dubla și duce scorul la 3-0 pentru Lazio.

În repriza a doua, golurile nu s-au oprit. În minutul 51, Anderson a mărit avantajul, iar în minutul 71, același Immobile a găsit din nou poarta steliștilor. Golul de onoare a roș-albaștrilor a fost reușit de Gnohere în minutul 81.


Galerie media:
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.