◀ SPORT

TEIXEIRA, încă un an la FCSB. La aproape 38 de ani, portughezul n-are gând de pensionare

Z.P. | 2018-03-07 15:05
TEIXEIRA, încă un an la FCSB. La aproape 38 de ani, portughezul n-are gând de pensionare

Gigi Becali a început deja să contureze lotul pentru sezonul viitor. Dacă pe unii jucători îi va pune pe liber, ca Larie, Artur Jorge sau Popescu, altul este pe placul patronului și i se va prelungi angajamentul scadent în vară. E vorba despre Filipe Teixeira, neobositul mijlocaș lusitan, care în toamnă va împlini 38 de ani.

”Lui Teixeira i se termină contractul la vară, dar prelungim. În câteva zile se rezolvă! Băiatul îşi face treaba foarte bine”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

”Nu știu până la ce vârstă voi mai juca. Am 37 de ani, dar mă simt foarte bine, mai am patru-cinci luni de contract, după care vom vedea. Nu știu dacă voi continua, vom vedea la vară ce se va întâmpla. Oricum, acum nu se pune problema să plec. Nici eu, niciun alt coleg. Motive sunt destule de a continua. În primul rând, plăcerea de a juca fotbal există în continuare, dar și obiectivele puse în joc sunt determinante pentru mine”, declara Teixeira în urmă cu o lună și jumătate

”Programul meu zilnic nu este cu nimic diferit față de cel al colegilor mei. Nu pot spune că joc bine acum pentru că am făcut ceva special în urmă cu o lună. Nu cred că dacă un fotbalist la 37 de ani joacă așa precum o fac eu înseamnă că trebuie să facă ceva suplimentar”, mai afirma mijlocașul lusitan.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.