◀ SPORT

S-au tras la sorți adversarele lui SCM Craiova și Măgura Cisnădie din grupele Cupei EHF

Z.P. | 2018-11-22 15:18
S-au tras la sorți adversarele lui SCM Craiova și Măgura Cisnădie din grupele Cupei EHF

Fetele de la SCM Craiova şi Măgura Cisnădie şi-au aflat adversarele din grupele Cupei EHF, la tragerea la sorţi de la Viena. Oltenecele, deținătoarele en-titre ale trofeului, vor juca în Grupa D, cu formaţiile HC Podravka Vegeta (Croaţia), Super Amara Bera Bera (Spania) şi Nykøbing Falster Håndbold – NFH (Danemarca), în timp ce Măgura Cisnădie a fost repartizată în Grupa A, alături de SG BBM Bietigheim (Germania), Team Esbjerg (Danemarca) şi Storhammar Handball Elite (Norvegia).

SCM Craiova s-a calificat în faza grupelor după ce a eliminat formaţia germană Borussia Dortmund, în turul al treilea, cu scorul general de 28-25, în timp ce Măgura Cisnădie a trecut de rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, cu 50-47 la general. Din păcate, SCM Râmnicu Vâlcea nu a trecut însă de turul al treilea, fiind eliminată de danezele de la Ikast Handbold (43-35 la general).

Meciurile din faza grupelor încep în 5-6 ianuarie 2019 şi se vor încheia în 9-10 februarie, cu primele două clasate din fiecare din cele patru grupe în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Sferturile se vor disputa în 2-3 şi 9-10 martie, semifinalele în 6-7 şi 13-14 aprilie, iar finala, tot în dublă manşă, în 4-5 şi 11-12 mai.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.