◀ SPORT

S-a aflat. Cu ce ECHIPĂ ține dictatorul nord-coreean KIM JONG-UN

Z.P. | 2017-09-12 12:47
S-a aflat. Cu ce ECHIPĂ ține dictatorul nord-coreean KIM JONG-UN

Excentricul senator italian Antonio Razzi se laudă că este prieten apropiat al lui Kim Jong-un. De la acesta aflăm că dictatorul nord-coreean este, poate surprinzător, un înfocat fan al sportului rege.

Potrivit prestigioasei publicații The Sun, care îl citează pe senatorul din Cizmă, Kim Jong-un este un împătimit suporter al lui  Manchester United, formație antrenată de José Mourinho. În ceea ce privește fotbalistul preferat, el nu este Messi, Ronaldo sau Neymar, ci atacantul belgian Romelu Lukaku, transferat în acest sezon pe “Teatrul Viselor” de la Everton. 

Pe de altă parte, liderul de la Phenian, care în ultimii mulți ani nu a ratat nici un turneu de fotbal important, susține răspicat că e doar o chestiune de timp până când fotbaliștii din Coreea de Nord vor evolua în Premier League.

Echipa națională a Coreei de Nord s-a calificat de două ori la Cupa Mondială. Prima oară, în 1966, a învins Italia în grupe, cu scorul de 1-0, și a obținut un egal, 1-1, cu Chile, terminând pe locul al doilea, după Uniunea Sovietică. A doua calificare la un turneu final important a venit după mai bine de patru decenii, în 2010, când a terminat grupa pe ultimul loc, fără niciun punct câștigat.

Foto: fotomontaj
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2017

Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/22226144
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.