◀ SPORT

ROMÂNII, INTERZIȘI. Biletele pentru CM din Rusia vor fi puse în VÂNZARE. Ce PREȚURI au

Z.P. | 2017-09-13 11:49
ROMÂNII, INTERZIȘI. Biletele pentru CM din Rusia vor fi puse în VÂNZARE. Ce PREȚURI au

FIFA anunță că biletele pentru Cupa Mondială de fotbal care va avea loc anul viitor în Rusia, competiție interzisă românilor de două decenii, vor fi puse în vânzare joi și vor avea prețurile cuprinse între 105 dolari, pentru cele mai ieftine locuri la meciurile din faza grupelor, și 1.100 pentru cele mai scumpe locuri, la ultimul act al turneului final mondial.

"Am introdus un sistem de ticketing care le va oferi tuturor fanilor o șansă reală de a obține bilete. De-a lungul istoriei, fanii au avut o contribuție importantă la fascinația Cupei Mondiale FIFA", a declarat Fatma Samoura, secretarul general al FIFA

Categorii de bilete

Trei categorii de bilete vor fi disponibile prin intermediul site-ului său oficial, cele mai scumpe fiind cele de categoria I, precizează FIFA. Cele mai ieftine locuri, de categoria a 3-a, vor avea prețuri începând de la 105 dolari, pentru meciurile din faza grupelor, până la 175 dolari, pentru sferturile de finală, și 455 dolari, pentru finală.  Biletele de categoria I vor costa între 550 dolari, pentru faza grupelor, și 1.100 dolari, pentru finala Cupei Mondiale. FIFA a anunțat, totodată, că va exista o serie de bilete de categoria a 4-a, valabilă doar pentru rezidenții ruși, cu prețuri cuprinse între 1.280 ruble (22,19 dolari), pentru partidele din grupe, și 7.040 ruble pentru finală. O politică similară a fost aplicată de Federația internațională de fotbal și la Cupa Mondială din Brazilia, din anul 2014.

Două faze de vânzări

Prima fază a vânzărilor se va desfășura între 14 septembrie și 16 noiembrie, iar cea de-a doua în perioadele 5 decembrie-31 ianuarie și 13 martie-3 aprilie. Vânzările de bilete de ultim moment vor avea loc între 18 aprilie și 15 iulie, ziua finalei competiției din Rusia. FIFA a anunțat, totodată, că toți suporterii care vor avea șansa de a obține bilete pentru CM 2018 vor avea nevoie de un document oficial de identitate, cunoscut drept FAN ID, eliberat de autoritățile ruse, pentru a putea asista la meciuri.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.