◀ SPORT

Președintele FRF și Cosmin Contra, REACȚII după tragerea la sorţi pentru Euro 2020

Z.P. | 2018-12-02 15:53
Președintele FRF și Cosmin Contra, REACȚII după tragerea la sorţi pentru Euro 2020

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este optimist după ce naționala României și-a aflat adversarele din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2020, scrie Mediafax. Pe de alta parte, selecţionerul Cosmin Contra a declarat că grupa F, în care va evolua România, este una dificilă, dar din care nu este imposibil de obţinut calificarea. El a precizat că tricolorii trebuie să înceapă bine campania de calificare şi că speră ca în primul meci să nu întâlnească Spania.

Tricolorii lui Contra sunt în grupa F, unde vor întâlni naționalele Spaniei, Suediei, Norvegiei, Insulelor Feroe şi Maltei.

"Nu putem spune că e nici cea mai ușoară, nici cea mai grea. Este o grupă de nivel mediu, cu trei echipe de nivel apropiat.''

Și Suedia și Norvegia au făcut două turnee de Liga Națiunilor foarte bune și mai mult decât atât cred că o să avem o dificultate în ceea ce privește calendarul pentru că distanțele sunt foarte lungi și atunci va conta acest lucru foarte mult.

Cu nordicii ne-am descurcat mai bine decât cu țările din Balcani.

Cred că ne putem califica. Ne-am dori ca ultimul meci să fie cu Feroe și să sărbătorim alături de ei calificarea", a spus Răzvan Burleanu, la finalul tragerilor la sorți, care a fost întrebat și de promisiunea făcută de selecținerul selecționatei tricolorilor după aflarea grupei:

"A zis că ne vom califica, e cert. Cu toții ne dorim acest lucru.

Ne bucurăm că suntem cu Spania. Cred că o să le facem concurența cu suporterii acolo, mă aștept la un număr mare de români în Spania".

“Nu e grupa cea mai grea în care am fi putut să picăm, e la mijloc ca dificultate. E clar să Spania nu mai trebuie să spunem de ea. Toate celelalte sunt echipe nordice. Am jucat cu Suedia un meci amical la Craiova, ştim forţa pe care o au, Norvegia o echipă în reconstrucţie, tânără, care a câştigat grupa din Liga Naţiunilor. Nu sunt două echipe uşoare, dar nici două echipe pe care să nu putem să le batem. Nu sunt deplasări uşoare. Trebuie să începem bine această campanie, indiferent de adversar. Sperăm să nu fie Spania în primul meci. E greu, dar nu imposibil. Vom face orice ca să ne calificăm din această grupă. Sperăm în grupa asta să nu pierdem, cum n-am pierdut în Liga Naţiunilor. Vom face tot ce depinde de noi să facem fericiţi românii şi să vină pe Arena Naţională să ne vadă la Campionatul European”, a spus Contra la ProX, potrivit news.ro.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.