◀ SPORT

NU E GLUMĂ. Obiectivul lui DINAMO în noul sezon este SALVAREA de la RETROGRADARE

Z.P. | 2018-03-13 15:06
NU E GLUMĂ. Obiectivul lui DINAMO în noul sezon este SALVAREA de la RETROGRADARE

La Dinamo situaţia este extrem de gravă după ratarea play-off-ului. Iar viitorul sună şi mai rău. Şi asta pentru că bugetul, şi aşa pus pe avarie de ceva timp, va fi ajustat în jos, astfel că echipa va încerca să supravieţuiască cu jucători tineri şi foarte tineri în sezonul viitor, mulţi din pepiniera proprie. În atare condiţii de austeritate totală, obiectivul impus de conducere în noul campionat va fi, spre stupefacţia şi consternarea numeroşilor suporteri, salvarea de la retrogradare.

"Nu vor fi aduşi jucători liberi din străinătate de data aceasta, 90% vor fi tineri. Lucrurile sunt foarte simple la Dinamo şi toată lumea trebuie să înţeleagă: clubul trebuie să se autosusţină financiar, adică să cheltuiască cât produce. Produce două milioane de euro, trebuie să se încadreze în bugetul de două milioane de euro, produce şase, şase şi aşa mai departe.Este singura soluţie pe care o are Dinamo în această vară, în condiţiile în care sigur va exista o rectificare  bugetară în jos, pentru că dacă încasările vor fi mai mici din cauza contraperformanţei de anul acesta, şi cheltuielile vor fi mai mici. Soluţia pe care o avem la îndemână este aceea de a miza pe jucătorii de la Academie, pe care Florin Bratu îi cunoaşte foarte bine, din care va alege un număr. Trebuie să fim sinceri cu noi şi să fie foarte clar că obiectivul este schimbat. Nu mai discutăm despre o poziţionare în primele trei sau, mai ştiu eu, campionate, trofee, ci să ne setăm obiectivul în funcţie de lotul pe care îl vom avea, format din tineri. Chiar dacă acel obiectiv poate fi şi cel de a evita retrogradarea”, a declarat la Pro X preşedintele lui Dinamo, Alexandru David.

Modelul Viitorul

În lipsă acută de finanţe, şefii dinamovişti vor să aplice pe viitor modelul Viitorul, pe care l-a transformat într-unul de succes destul de repede. “Şi Gică Hagi, atunci când a dat drumul proiectului cu Viitorul, a avut câţiva ani de zile, la început, în care s-a luptat pentru a rămâne în prima ligă. A avut curajul, priceperea să facă lucrul acesta, a mers până la capăt pentru ideea lui şi se dovedeşte a fi o reţetă de succes. Iar Dinamo nu are de ales", a mai spus conducătorul lui Dinamo.

Cum s-ar putea schimba totul

Decis să vândă şi nu prea, Ionuț Negoiță așteaptă un om de afaceri potent să preia Dinamo, iar acesta din urmă să readucă gruparea alb-roşie în lupta pentru trofee în România. "Dacă lucrurile nu se schimbă, nu apare vreun finanţator omnipotent care să cumpere clubul, care să facă o infuzie de capital majoră, putem avea şi acest obiectiv: salvarea de la retrogradare. Anul acesta, am avut buget de şase milioane de euro şi nu am avut nicio garanţie pentru performanţă", a încheiat David.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.