◀ SPORT

Marian Drăgulescu a primit OK-ul din partea INMS. La ce competiţii va lua START gimnastul

Z.P. | 2018-09-13 22:34
Marian Drăgulescu a primit OK-ul din partea INMS. La ce competiţii va lua START gimnastul

Gimnastul Marian Drăgulescu a primit avizul medical pentru a concura luna viitoare la Campionatul Mondial de la Doha. Sportivul a fost nevoit să absenteze câteva luni din circuitul competiţional, decizie impusă de Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), în urma unei probleme cardiace, operată între-timp, despre care sportivul susţinea că nu îi pun în pericol sănătatea.

Până la Mondialul din luna octombrie, Drăgulescu şi-a anunţat participarea şi la etapa de Cupă Mondială de la Paris, precum şi la Campionatele Naţionale.

Cel poreclit Marocanu a primit avizul INMS şi va participa la o primă competiţie internaţională săptămâna viitore, la etapa de Cupă Mondială din Ungaria, informează TVR.

Gimnastul, care va împlini 38 de ani în luna decembrie, a ratat Campionatul European din acest an, după ce INMS nu i-a permis să concureze invocând problemele sale cardiace. Drăgulescu a protestat în urmă nu cu mult timp în faţa MTS cu medaliile câştigate de-a lungul carierei.

Marian Drăgulescu are în palmares opt titluri mondiale şi două medalii de argint, la sărituri şi sol, aparatele sale favorite.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.