◀ SPORT

HAȚEGAN n-are timp să respire. La o săptămână de la DECESUL mamei sale, centralul a fost DELEGAT din nou în Liga Campionilor

Z.P. | 2018-11-26 13:42
HAȚEGAN n-are timp să respire. La o săptămână de la DECESUL mamei sale, centralul a fost DELEGAT din nou în Liga Campionilor

Ovidiu Haţegan a fost delegat din nou la un meci din grupele Ligii Campionilor, pentru a treia oară la rând. Centralul român va oficia partida din Grupa D dintre FC Porto şi Schalke, care se va disputa miercuri, de la ora 22.00.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce arbitri adiţionali au fost delegaţi Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac. Îaintea acestei etape, portughezii conduc grupa, cu 10 puncte, în timp de nemţii se află pe poziţia secundă, cu 8 puncte.

Este a treia etapă consecutivă de Champions League în care Haţegan este delegat în acest sezon, după ce a arbitrat întâlnirile Barcelona – Inter Milano şi Juventus - Manchester United. În această ediţie de Champions League, Haţegan a mai condus şi duelul dintre ŢSKA Moscova şi Real Madrid.

În plus, în Liga Naţiunilor, Haţegan împreună cu brigada sa au condus, la 19 noiembrie, partida dintre Germania şi Olanda, scor 2-2, în ziua în care mama sa a decedat.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.