◀ SPORT

DEZASTRU pentru Neymar. Starul lui PSG va fi OPERAT și va reveni pe gazon peste două luni

Z.P. | 2018-02-27 15:06
DEZASTRU pentru Neymar. Starul lui PSG va fi OPERAT și va reveni pe gazon peste două luni

Starul lui PSG, brazilianul Neymar, accidentat în meciul de campionat cu rivalii de la Olympique Marseille, va fi operat cât de curând şi va fi indisponibil aproximativ două luni, astfel că el va rata cu siguranță returul cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, de peste nouă zile, scrie presa brazilian[.

Neymar ar putea reveni pe gazon într-un meci oficial abia în luna mai, cu doar trei-patru săptămâni înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

PSG a anunţat că atacantul brazilian Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câştigată cu 3-0, în faţa rivalei OM.

La derby-ul de duminică, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce s-a accidentat singur, răsuncindu-și glezna dreaptă, PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. 

Și totuși Unai Emery neagă informația dezvăluită de jurnaliștii din Brazilia: "Este fals. Nici o decizie nu a fost luată. Am avut o întâlnire cu doctorul. E o mică fisură la al cincilea metatarsian. Vom vedea cum evoluează în următoarele zile pentru a lua o decizie. Pentru moment, trebuie să fim liniştiţi şi să aşteptăm".
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.