◀ SPORT

DAUM a anunțat că-și reziliază CONTRACTUL. Când s-ar produce “ruptura” oficială

Z.P. | 2017-09-12 11:14
DAUM a anunțat că-și reziliază CONTRACTUL. Când s-ar produce “ruptura” oficială

Comisia Tehnică a decis că selecționerul Christoph Daum ar trebui demis încă de acum, cu două luni înainte ca neamțul să-și încheie contractul. Hotărârea lui Stoichiță și compania l-a lăsat însă “rece” pe Daum, care admite în presa germană că, foarte probabil, se va întâlni miercuri sau joi cu președintele Răzvan Burleanu și va ajunge la un consens pentru rezilierea amiabilă a înțelegerii sale cu FRF.

Antrenorul german ar mai putea rămâne încă două luni pe banca naționalei și să fie renumerat cu alți 90.000 de euro, însă șeful federației încearcă să-l convingă pe acesta să plece de pe acum, fără a-i mai achita decât o sumă simbolică pentru cele două luni rămase din contract.

"Comisia Tehnică nu are nici o putere pentru a lua o decizie, ci numai președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluție amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opțiune președintelui. Presedintele sau Federația trebuie să găsească o soluție adecvată pentru toate părțile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord" a declarat Daum pentru Bild.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2017

Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/22226144
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.