◀ SPORT

Dan PETRESCU s-a întâlnit cu Burleanu. Decizie SURPRINZĂTOARE a antrenorului lui CFR Cluj

Z.P. | 2017-09-13 12:05
Dan PETRESCU s-a întâlnit cu Burleanu. Decizie SURPRINZĂTOARE a antrenorului lui CFR Cluj

Dan Petrescu era prima opțiune a lui Răzvan Burleanu pentru preluarea primei reprezentative, însă șeful FRF trebuie să se reorienteze și să ia legătura cu un alt antrenor, cel mai probabil al doilea de pe listă, Cosmin Contra.

Și asta după ce, preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că antrenorul Dan Petrescu s-a întâlnit cu conducerea FRF şi nu a ajuns la un acord pentru a prelua echipa naţională, astfel că tehnicianul rămâne în continuare pe banca echipei ardelene, cu care este lider detașat în Liga 1.

"Dan Petrescu e la antrenament şi îşi vede de treabă şi sigur rămâne la noi. Se simte foarte bine la noi, mi-a spus zilele trecute că nu a mai fost la un club la care să fie oameni aşa de profesionişti, să fie alături de echipă şi de antrenor mereu. Se simte foarte bine şi nu pleacă sigur. A existat o discuţie cu FRF, cu toată lumea care ar trebui de acolo", a declarat Mureşan, la Pro X.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.