◀ SPORT

Au fost găsite primele RESTURI din avionul prăbuşit în care se afla fotbalistul Emiliano SALA

Z.P. | 2019-01-30 17:51
Au fost găsite primele RESTURI din avionul prăbuşit în care se afla fotbalistul Emiliano SALA

Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) a anunţat, miercuri, că resturi de la un avion, probabil de la aparatul de zbor în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, au fost găsite pe o plajă din Franţa.

Căutătorii susţin că au descoperit două perne care, cred ei, ar aparţine scaunelor aparatului de zbor Piper PA-46 Malibu care a dispărut în data de 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii.

"Luni, 28 ianuarie, am fost anunţaţi că una dintre perne a fost găsită în apropiere de Surainville, Peninsula Cotentin. Cea de-a doua pernă a fost descoperită în aceeaşi zonă, iar investitagorii au ajuns la concluzia că ambele ar putea proveni de la avionul Piper Malibu" , susţin oficialii Departamentului de Investigare a Accidentelor Aeriene.

“Suntem conştienţi că în zonă sunt în curs şi căutări din surse private şi ţinem legătura cu toţi cei implicaţi, pentru a maximiza şansele localizării resturilor avionului”, se mai menţionează în comunicatul AAIB.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KIM
30 Ian 2019

Ofrecemos préstamos privados, comerciales y personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como del 3% en un período de amortización de 1 año a 50 años a cualquier parte del mundo. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 5,000.00 dólares estadounidenses a $ 50,000,000 dólares estadounidenses. Nuestros préstamos están bien asegurados, por lo que nuestra prioridad es la máxima seguridad. ¿Está perdiendo el sueño por las noches y se preocupa de cómo obtener un prestamista de préstamos legítimos? ¿Se está mordiendo las uñas de forma rápida? En lugar de golpearte a ti mismo, comunícate con GOLDEN LOAN FIRM (Servicios de Préstamos) ahora, especialistas en préstamos que ayudan a detener el historial de crédito malo, para descubrir una solución ganadora que es Nuestra Misión. Las personas interesadas deben contactarme por correo electrónico: Nombre del prestamista: Sr.: Martin Reed Correo electrónico del prestamista: goldenloancompany3523@gmail.com
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.