◀ SPECIAL

INCREDIBIL. O mamă, AMENDATĂ pentru că îi PLÂNGE copilul noaptea

E.Ş. | 2018-09-30 20:49
INCREDIBIL. O mamă, AMENDATĂ pentru că îi PLÂNGE copilul noaptea

O femeie din Popești Leordeni a fost amendată de Poliție cu 500 de lei pentru zgomotul făcut de copilul de 2 ani! Vecinii s-au plâns că nu pot dormi noaptea și din cauza gălăgiei și al zgomotului făcut cu jucăriile pe gresie. Părinții se scuză și spun că are probleme cu stomacul cel mic și de aceea plânge.

Totul s-a întâmplat la mijlocul acestei săptămâni, când mai mulți vecini au sunat la 112 si au reclamat ca se aude foarte multă gălăgie din apartamentul de la etajul 1.

Un echipaj de poliție din Popești Leordeni s-a deplasat la fața locului, a stat de vorbă cu părinții copilului și le-a aplicat o amendă de 500 de lei, pentru zgomotele produse de copil.

Familia a mai primit un avertisment verbal la începutul lunii septembrie.

Părinții copilului de 2 ani și 4 luni susțin că acesta este bolnav și din acest motiv a plâns.

Polițiștii spun că nu este vorba că cel mic a plâns după miezul nopții, ci și de zgomotele zgomotele făcute făcute de jucării pe gresie.

Vecinii familiei au spus jurnaliștilor TVR că această situație durează de 3 luni și jumătate și că se aud zgomote provocate și de membrii familiei, nu doar de copil.

Tatăl copilului nu exclude contestarea amenzii în instanță.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN BUCURESTEAN
03 Oct 2018

Viata la bloc ar trebui sa aibe niste reguli. Astfel se merge pe gresie cu tocuri metalice, se da muzica tare, se spala rufe la masina de la ora 24, sau se da cu aspiratorul, se fac reparatii si se ciocane in zilele de sambata si duminica la ore nepotrivite, copii bat mingea si merg pe bicicleta in casa. Apoi si plansul unui copil, trebuie sa ii fie tratata cauza caci nici planul indelung nu ii face bine. Dar la asa parinti ce sa le cerem ?!!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.