◀ SPECIAL

IMAGINILE ZILEI: Conductă de gaz, SFINȚITĂ în cinstea Consiliului Local

E.Ş. | 2018-09-08 22:09
IMAGINILE ZILEI: Conductă de gaz, SFINȚITĂ în cinstea Consiliului Local

Reprezentanţii Primăriei Tomeşti, judeţul Iaşi, au cerut preoţilor sfinţirea unei aducţiuni de gaz ce deserveşte o parte a satului Vlădiceni. Ceremonia religioasă a avut loc sâmbătă, cu ocazia hramului comunei. La eveniment au participat primarul Ştefan Timofte și alţi reprezentanţi ai instituţiei publice.

Încă de la începutul ceremoniei, preotul a ținut să-i laude pe politicieni: ”S-au străduit a face conducta asta de gaz care este necesară, eu ştiu, pentru un trai mai civilizat şi în locşorul ăsta, care e atât de aproape de Iaşi. Prin munca echipei de la Primărie, condusă de domnul primar Ştefan Timofte s-au mai schimbat lucrurile. Avem şoseaua, avem acuma şi apa, canalizarea şi acuma reţeaua de gaz. Noi apreciem foarte mult munca pe care domnul primar o face”, a spus preotul, în faţa enoriaşilor săi, potrivit 

El a mai spus că, acum că oamenii nu mai trebuie să meargă în pădure după lemne, au mai mult timp să se roage. 

După această cuvântare, a urmat o rugăciune în timpul căreia slujitorul Domnului a intonat: „Pe tine te rugăm, creator al celor văzute şi celor nevăzute, binecuvintează pe toţi ostenitorii companiilor care au lucrat pentru această aducţiune de gaz, pe membrii Consiliului Local şi Ştefan (n.r. primarul Ştefan Timofte) împreună cu toţi cei care au lucrat la acestea”, a cântat preotul.


Galerie media:
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUTEREA
09 Sep 2018

Ziar care mananca rahat in cinstea mafiotilor nazisti!
ANONIM
09 Sep 2018

Cat de jos se coboaraB.O.R. B.O.R I-A CANTAT SI PUSCARIASULUI draknea '' VREDNIC ESTE '' RUSINE PENTRU B.O.R.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.