◀ SPECIAL

FOTOGRAFII RARE cu președintele Franței: elevul Macron, alături profa Brigitte și șoțul ei

Z.P. | 2017-09-12 11:17
FOTOGRAFII RARE cu președintele Franței: elevul Macron, alături profa Brigitte și șoțul ei

Perechea Brigitte și Emmanuel Macron continua sa fie o sursa inepuizabila de discutii, unul dintre subiectele preferate pe mapamond fiind nu doar diferenta foarte mare de varsta dintre cei doi, de 25 de ani, ci mai ales contextul in care s-au indragostit acestia. El elev, coleg de clasa cu unul dintre copiii ei, ea profesoara casatorita. Acum ies la iveală imagini cu primul soţ al lui Brigite, bancherul Andre-Louis Auziere, cu care aceasta are trei copii, Sebastien, Laurence şi Tiphaine. Acesta a sedus-o pe când Brigitte era o tânără fermecătoare.

Născut în Camerun, în 1951, Andre-Louis Auziere şi-a petrecut primii ani de viaţă în fosta colonie franceză, tatăl său fiind detaşat cu serviciul. Când s-a întors în Franţa, a cunoscut-o pe Brigitte Trogneaux, cu doi mai mică decât el, cu care s-a căsătorit pe 22 iunie 1974. Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien, iar doi ani mai târziu, se naşte Laurence, în acelaşi an cu viitorul ei coleg de clasă, Emmanuel Macron, conform mediafax.

Conform autoarei cărţii "Emmanuel Macron, A young man so perfect", Anne Fulda, viaţa perfectă a lui Brigitte alături de soţul ei a luat sfârşit o dată cu trecerea timpului. Andre-Louis nu o mai făcea fericită, aşa că Brigitte a fost sedusă iremediabil de pasionatul şi inteligentul ei elev, care mai târziu avea să-i devină soţ.


Mai multe imagini:

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2017

Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/22226144
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.