◀ SPECIAL

Cum a ajuns un ieșean să fie CONDAMNAT din cauza Facebook

E.Ş. | 2018-09-29 19:32
Cum a ajuns un ieșean să fie CONDAMNAT din cauza Facebook

O poveste de iubire între doi studenţi de la Iaşi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crimă Organizată. Ca să găsescă dovezi despre infidelităţile iubitei, tânărul gelos i-a accesat contul de pe o reţea de socializare. Furioasă, fata l-a reclamat pentru infracţiuni informatice.

Totul a început in primăvara anului 2017 de la bănuială bărbatului că iubita sa îl înșeală. Cei doi au avut o relație vreme de trei ani până când tânărul a plecat la muncă în alt județ. Fiindcă relația la distanta nu prea mergea, tânăra a cerut o pauză. Se pare că în acest timp fata îl înșela pe bărbat și acesta deja intrase la bănuieli.

Mânat de gelozie si având parolele acesteia a intrat pe contul de Facebook al tinerei unde a descoperit că iubita sa discuta cu un alt bărbat și chiar îi trimitea și poze deocheate acestuia.

Când fata și-a dat seama că este spionată de cel care i-au fost iubit ani de zile a mers la DIICOT și a făcut o plângere. Astfel acesta a ajuns sa fie urmărit penal pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Ulterior se pare că cei doi s-au împăcat iar tânăra și-a retras plângerea, era însă deja prea târziu fiindcă dosarul era pe masa judecătorilor.

Bărbatul care a intrat pe contul de Facebook al iubitei a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare și are de executat 60 de ore de munca în folosul comunității
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.