◀ SOCIAL

Veşti proaste de la Guvern! Punctul de pensie va fi îngheţat, se taie indemnizaţiile de hrană şi de vacanţă

Z.P. | 2018-12-05 14:56
Veşti proaste de la Guvern! Punctul de pensie va fi îngheţat, se taie indemnizaţiile de hrană şi de vacanţă

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, valoarea punctului de pensie se menține la 1.100 lei, urmând ca abia începând cu 1 septembrie 2019 să crească la 1.265 lei. În 2019 se suspendă ocuparea posturilor vacante de la stat, iar angajaţii din instituţiile publice, inclusiv cele finanţate din venituri proprii, rămân fără premii, indemnizaţia de hrană şi de vacanţă în 2019, se arată într-un proiect de OUG care urmează să fie adoptat de Guvern pe 7 decembrie.

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, valoarea punctului de pensie se menține la 1.100 lei și începând cu 1 septembrie 2019 valoarea punctului de pensie se majorează cu 15% și este de 1.265 lei. Începând cu 1 ianuarie 2019, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari se menține la 640 lei și începând cu 1 septembrie 2019 se majorează cu 10% și este de 704 lei.

Începând cu 1 ianuarie 2019, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, indemnizaţia brută de încadrare, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se mențin cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2018. Angajaţii din instituţiile publice, inclusiv cele finanţate din venituri proprii, rămân fără premii, indemnizaţia de hrană şi de vacanţă în 2019.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
07 Dec 2018

Iata unde duc pomenile nesabuite, risipa prosteasca a fondurilor pentru dezvoltare, intoarcerea spatelui catre fondurile europene, din incompetenta si fudulie. Asaltul impotriva justitiei din partea tuturor gruparilor criminale din coalitia PSD-ALDE va avea ca ultima consecinta disolutia statului national. Este ultima sansa a gruparilor infractionale pentru a scapa fara raspundere in fata legii si mai ales cu averile furate intacte. Cu Dragnea la inaintare celebrul cal troian UDMR papa tot. I-a pus pe tapet Geambasului si zombilor PSD din Ardeal proiectul de autonomie nu doar pentru numitul tinut secuiesc, dar si pentru tinuturile cu oarecare populatie maghiara din Transilvania. Asa incepe apocalipsa romaneasca. Desi vajnicii lideri de opinie de la Guita TV si Latrina 3 se fac ca... ploua peste Carpatii cheliti de paduri si instrainati. Prin urmare, va trebui sa-i dam jos pe tahari si sa ne luam soarta in propriile maini. Tradatorii nu se dau in laturi de la nici o marsavie. Mai e nevoie de alte argumente? Daca nu, asa sa ne ajute Dumnezeu!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.