◀ SOCIAL

VEŞTI BUNE pentru părinţi! Bucureştenii care nu au cu cine să îşi lase copiii pot solicita un supraveghetor

Z.P. | 2018-02-28 15:25
VEŞTI BUNE pentru părinţi! Bucureştenii care nu au cu cine să îşi lase copiii pot solicita un supraveghetor

Bucureştenii care nu au cu cine să-şi lase copiii în zilele de joi şi vineri, când şcolile sunt închise din cauza vremii, pot solicita la Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB) un supraveghetor.

„Venim în ajutorul părinţilor cu domiciliul pe raza Capitalei care îşi desfăşoară activitatea profesională în locuri de muncă la care prezenţa lor e indispensabilă şi nu au găsit alternativă de supraveghere în cadrul familiei în această perioadă în care unităţile de învăţământ sunt închise din cauza temperaturilor scăzute”, se arată pe pagina de Facebook a DGASMB.

Astfel, părinţii copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani pot face o cerere în care pot solicita un supraveghetor din cadrul centrelor de îngrijire şi educaţie timpurie pentru copii, pentru zilele de joi şi vineri, în intervalul 8.30 – 16.30. Cererea se transmite completată şi semnată pe adresa de mail registratura@dgas.ro până miercuri, ora 19.00.

Primarul Capitalei a anunţat marţi, în cadrul comandamentul de vreme rea, că şcolile, liceele şi grădiniţele din Bucureşti vor rămâne închise toată săptămâna, din cazua temperaturilor foarte scăzute şi a viscolului.

„Am studiat cu responsabilitate si împreună cu domnul prefect, cu toţi colegii noştri, am luat decizia ca toată săptămâna şcolile să fie închise. Trebuie să dăm dovadă de omenie şi să nu mai punem problema că nu avem unde lăsa copiii că sunt şcolile închise. Înţeleg dificultatea familiilor, dar în prmul rând cred că şcolile sunt pentru educaţie, nu pentru supraveghere şi îngrijire. Îi înţeleg pe părinţi, dar îi rog să găsească soluţii, să nu îi lase în viscol doar pentru a-i trimite undeva cât sunt ei la serviciu”, a declarant marţi Gabriela Firea.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.