◀ SOCIAL

MAE: Avertizare de călătorie în OLANDA

Z.P. | 2017-09-13 14:02
MAE: Avertizare de călătorie în OLANDA

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi avertizează pe cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Olanda că miercuri autoritățile batave au instituit cod portocaliu de furtună. În plus, traficul aerian la Aeroportul Schiphol din Amsterdam este perturbat din această cauză.

"Institutul olandez de Meteorologie a transmis avertizări de rafale puternice de vânt cuprinse între 100 și 120 km/oră îndeosebi în intervalul orar 10,00 — 14,00, ora locală, în regiunile Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen și insulele Wadden. Din cauza vântului puternic, traficul aerian la Aeroportul Schiphol din Amsterdam este perturbat. Aeroportul avertizează cu privire la producerea de întârzieri și anulări de zboruri. Totodată, Institutul olandez de Meteorologie informează cu privire la posibilitatea perturbării traficului rutier și feroviar din cauza căderilor de copaci pe carosabil sau pe calea ferată. Se recomandă conducătorilor auto adaptarea vitezei de mers la condițiile meteo, precum și respectarea semnalizărilor temporare", se arată într-un comunicat al MAE.

Cetățenii români care pot fi afectați de situația meteorologică actuală pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: + 31 (0) 70 354 15 80, + 31 (0) 70 322 86 12 și +31 (0) 70 331 99 80, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Haga: +31651 596 107.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.