◀ SOCIAL

E LEGE! Românii vor avea liber să dețină arme LETALE, chiar și infractorii

E.Ş. | 2018-11-28 23:33
E LEGE! Românii vor avea liber să dețină arme LETALE, chiar și infractorii

Aproape orice român va putea deţine arme letale cu glonţ! Chiar şi infractorii care au fost condamnaţi. Un proiect care schimbă total legea a trecut astăzi de Senat. O singură condiţie trebuie să îndeplinească cei care vor să-şi cumpere pistoale.

Dacă până acum armele de foc, letale sau chiar cele neletale dar supuse avizării le puteau deţine doar anumite categorii de persoane cum ar fi demnitarii, poliţiştii sau cei care transportă valori, în noul proiect oricine are 18 ani împliniţi şi nu este condamnat pe viaţă poate să-şi cumpere arme de foc. Adică şi persoanele care au săvârşit diverse infracţiuni dar au condamnări mai blânde faţă de cea pe viaţă pot, fără probleme să poarte pistoale la brâu.

Este decizia senatorilor care au schimbat astăzi, în totalitate, legea armelor, ignorând varianta propusă de Guvern.

Până acum, o persoană condamnată la mai mult de un an de închisoare nu mai avea voie să deţină armă letală. În vechea lege existau şi unele restricţii. În noul proiect, au fost eliminate şi numai o hotărâre judecătorească definitivă ar putea priva o persoană de arma de foc. Şi, dacă până acum o persoană fizică nu avea voie să aibă mai mult de două arme de foc, în noua lege, această limită a dispărut.

Este o decizie care deja a stârnit multe controverse şi mulţi au legat noul proiect de situaţia din America, acolo unde armele de foc sunt vândute la liber.

Numai în prima jumătate a anului în şcolile de peste Ocean au murit nu mai puţin de 31 de adolescenţi în urma unor atacuri armate.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


# MEGA- OK
29 Noi 2018

Glonţul = ,, D-zeu "
REALIZARILE MAFIEI PSD.
29 Noi 2018

Iata cum mafia psd transforma Romania in vestul salbatic. Frica de populatie pentru nenorocirile din ultimii doi ani ii fac sa dea aceasta lege. Romania sub conducerea mafiei psd se va transforma intr-un teatru de razboi. Crima si ororild vor impânzi tara sub mafia psd.
ANONIM
29 Noi 2018

Cand infractorii fac legi........si alti infractori le promulga.....
BARBAROZA
29 Noi 2018

Romania este cea mai restrictiva tara din lume la' arme ' !
ALECUL
30 Noi 2018

îN ultimii două mii de ani , locuitorii din zonă , le-a plăcut să se omoare cu scule tăioase sau înțepătoare. Și-n ziua de azi , toporul și cuțitul au rămas sculele preferate , așa că nu vă fie frică de pistoale.!!
ANONIM
30 Noi 2018

O propunere ce este totuși în contradicție cu reglementările textului Constituției ?
MDA? INTERESANT...
30 Noi 2018

deci vine URGIA! Nu mai pot face față tsunamiului venit din partea românilor, ca răspuns/efect provocat de hârșîirea românilor de piatra Casei Poporului, STRAȘNIC terfeliți și puși mereu la punct în baza politicilor demente duse timp de 30 de ani...și-atunci vin acum cu SOLUȚIA purtării de arme pentru populație dar și pentru infractori, precum a gândit Hegel: TEZA (politicienii cu politica lor mincinoasă, ordinară, defavoriza(n)tă dusă preponderent împotriva românilor – ANTITEZA (aversiunea crescândă până la GREAȚĂ a părții de români care nu (mai) suferă de Sindromul Stockholm, alegând aceiași mitomani hoțomani, travestiți în ”domni” - la costum, cămașă albă și cravată ce au pierdut nu numai DIRECȚIA și drumul drept, dar au scăpat de-a dreptul hățurile din mâini) = SINTEZA (LIBER la arme pentru că, odată generată antiteza, ca să mai amortizeze din ȘOCUL dării cu curul de pământ, a dinților prinși în bordură, eliberând TENSIUNEA de pe ei – de pe politicieni - o focalizează și-o întoarce CA UN BUMERANG chiar spre cei ce-i critică (pe bună dreptate) DÂND FOC populației care se va măcina din interior, atacându-se unii pe alții din pricina nervozității pe un fond acumulat de nedreptăți și nemulțumiri justificate, de altfel!
VOR DESCăTUșA
30 Noi 2018

forțe nemaipomenite în cei care vor purta armă/arme...legea odată intrată în vigoare, va reprezenta BRICHETA ce va duce la izbucnirea de revolte între români și români, prin reglare de conturi și descătușare de furia neputincioasă a majorității ce se va calma prin facerea de dreptate PE CONT PROPRIU pentru că Justiția (subordonată politic, prin numirea de șefi ai ei...), S-A FĂCUT CĂ ÎMPRĂȘTIE DREPTATE! Astă lege, concomitent cu altă LEGE care privește GOLIREA PUȘCĂRIILOR DE INFRACTORI, VA FACE CA ÎN ROMÂNIA SĂ DOMNEASCĂ HAOSUL, SUFICIENT TIMP CÂT SE VOR UCIDE ÎNTRE EI CÂT MAI MULȚI FIINDCĂ NU E DESTUL SĂ TRANSFORMI ȚARA ÎN GROAPA DE GUNOI A U.E. prin marfă de proastă calitate dar mai scumpă, favorizând din două părți migrarea tinerilor și venirea altora de prin alte părți, EXPORTÂND și ÎNCURAJÂND traficul de carne vie, dar și de arme...
IAR CA O PRELUNGIRE
30 Noi 2018

a SINTEZEI, dacă nu se vrea distrugerea țării cu desăvârșire, la scurt timp după acest experiment DUR, vor instaura Legea Marțială pentru a se face liniște! Odată băgată Legea marțială, legile vor fi/deveni și mai dure pentru populația rămasă, ce va trebui să se supună și să se cyrbozeze în noua tehnologie 5G, chiar dacă se răhățește în WC-ul din curte, copiii nou-născuți sunt contaminați de stafilococul auriu purtător de cei care au mai rămas prin spitale (medici, asistenți, infirmiere...) efect al ”dezinfectării” cu șampon de străzi (ca-n cazul gripei aviare de pe vremea ministrului Fluture ce nu și-a ars niciodată aripile de molie la becul Justiției căreia i se arde brusc filamentul când e vorba să ARDĂ asemenea înnaripate sinistre...), ori a soluției diluate ce aparține(a) ăluia ”sinucis” made in HEXIPHARMA! Iar ca să nu vă mai îndoiți CINE a condus/conduce Româna, se propagă INDICIUL conform lozincii: PRIN HAOS, LA ORDINE!
VINE PESTE NOI
16 Dec 2018

răzbelu, iar lor, le este frică de reacția surprinzătoare și agresivă a mămăligii și-atunci, înainte de IMPLOZIE și EXPLOZIE SPRE FAȚA LOR, înainte să se tireze definitiv din țară, îngăduie românilor să aibă arme pentru a face curățenie fiecare, cum poate!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.