◀ SOCIAL

Care este SITUAȚIA la punctele de trecere a FRONTIEREI din sudul și sud-estul țării

Z.P. | 2018-02-28 15:06
Care este SITUAȚIA la punctele de trecere a FRONTIEREI din sudul și sud-estul țării

În urma căderilor masive de zăpadă din ultimele zile și a condiţiilor meteorologice de iarnă autentică de pe teritoriul României, Serbiei şi al Bulgariei, situaţia în punctele de trecere a frontierei (P.T.F.) din sudul şi sud-vestul ţării noastre, acolo unde iarna face ravagii, vă este prezentată mai jos.

Circulaţia rutieră este restricţionată pentru autovehicule de peste 3,5 tone în P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Porţile de Fier I şi II. Nu sunt restricţii de circulaţie în P.T.F Vama Veche, P.T.F. Calafat şi P.T.F. Bechet dar circulatia rutiera se desfăşoară în condiţii de iarnă. Drumurile care duc către P.T.F. Ostrov şi P.T.F. Lipniţa sunt închise circulaţiei rutiere. Nu sunt efectuate curse cu bacul la P.T.F. Ostrov, P.T.F. Zimnicea şi P.T.F. Turnu Magurele.

În punctele de frontieră care au restricţii de circulaţie, autovehiculele sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

Poliţia de Frontieră recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul , care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.