◀ SOCIAL

Atenție, ȘOFERI! Se schimbă PROCESUL VERBAL pentru amenzi. Iată modelul

E.Ş. | 2018-11-30 21:12
Atenție, ȘOFERI! Se schimbă PROCESUL VERBAL pentru amenzi. Iată modelul

Poliția Română a prezentat într-o postare pe pagina oficială de Facebook noul proces-verbal de constatare a contravenției în domeniul circulației pe drumurile publice.


Atenție, ȘOFERI! Se schimbă PROCESUL VERBAL pentru amenzi. Iată modelul

Noul proces-verbal va fi folosit peste 60 de zile și aduce o modificare importantă, scrie libertatea.ro. În cuprinsul noului model, a fost introdusă mențiunea referitoare la posibilitatea achitării amenzii la jumătate din minimul prevăzut de lege în termen de 15 zile de la data primirii procesului.

Până acum, șoferii, care au fost prinși și sancționați de Poliția Română, puteau plăti amenda la jumătate din minimul prevăzut de lege în 48 de ore. Noul model de proces-verbal a fost schimbat datorită modificării aduse în Codul Rutier, care prevede achitarea a jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile.

Din fericire, punctul de amendă rămâne la același nivel și în 2019. Valoarea acestuia reprezintă 10% din salariul minim pe economie la nivelul anului 2017, adică 145 de lei.

Mulți șoferi români riscă amenzi mari pentru fapte pe care le consideră minore. De exemplu, conducerea autoturism după data de expirare a permisului atrage o amendă din clasa a III-a de sancțiuni, adică între 870 și 1.160 de lei.

Și să nu uităm de amenda cuprinsă între 290 și 435 de lei (clasa I de sancțiuni) pentru circularea cu plăcuțe de înmatriculare murdare, care nu pot fi identificate. Acest lucru se poate întâmpla ușor atunci când circulați în condiții de iarnă.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
02 Dec 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.