◀ SăNăTATE

UPDATE. Zeci de PERSOANE care participă la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de ÎNGRIJIRI MEDICALE

Z.P. | 2018-11-25 15:37
UPDATE. Zeci de PERSOANE care participă la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de ÎNGRIJIRI MEDICALE

Până la ora 15.00, 83 de persoane care au participat la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngriiri medicale, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 18.34. Un număr de 105 persoane dintre cele care participă la manifestările de la Catedrala Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngriiri medicale, până la ora 18.00, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Dintre acestea, nouă persoane au fost transportate la spital.

Până la ora 15.00, s-au înregistrat 83 de persoane la care s-a acordat primul ajutor, trei persoane fiind transportate la spital, au spus reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Cele mai frecvente intervenţii au fost pentru lipotimii.

În Bucureşti, cerul este acoperit, iar temperatura aerului nu depăşeşte 3 grade Celsius. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.