◀ SăNăTATE

Sorina Pintea AMENINȚĂ spitalele private: ”Se vor SCHIMBA multe”

E.Ş. | 2018-11-01 23:36
Sorina Pintea AMENINȚĂ spitalele private: ”Se vor SCHIMBA multe”

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că şi în sectorul privat există reguli „pe care cineva trebuie să le respecte” şi a promis că „se vor schimba multe”. Este un răspuns la întrebările jurnaliștilor privind scandalul în care este implicat spitalul Sanador.

„Există şi acolo nişte reguli pe care cineva trebuie să le respecte. Există autorităţi care trebuie să verifice pentru că, am repetat, avem reguli, avem proceduri, avem protocoale, avem inclusiv program de lucru al medicilor statuat prin lege, dar ministrul nu poate să meargă să vadă dacă se respectă asta. Managerul şi autorităţile trebuie să facă asta. Se vor schimba multe, veţi avea surprize” a spus Sorina Pintea joi, la Braşov.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN BUCURESTEAN
02 Noi 2018

Toti consilierii din minister ar trebui sa faca controale. O saptamana la birou, una pe teren, asa isi iau salariile prin nesimtire si moarte oamenilor. Rolul oamenilor de minister este acela de a verifica aplicarea legilor si a protocoalelor, pe managerii de spitale publice si private. Medicii sa aleaga ori la stat ori la privat.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.