◀ SăNăTATE

Ministrul Sănătății REACȚIONEAZĂ în scandalul PLIANTELOR anti-vaccinare: ”A făcut plângere”

E.Ş. | 2018-09-05 23:29
Ministrul Sănătății REACȚIONEAZĂ în scandalul PLIANTELOR anti-vaccinare: ”A făcut plângere”

Românii au primit, în cutiile poştale, pliante cu mesaje împotriva vaccinării transmise în numele Ministerului Sănătăţii, Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi UNICEF. Broşurile avertizează asupra pericolului reprezentat de vaccinul ROR. Ministerul Sănătăţii atrage atentia că astfel de mesaje pun în pericol sănătatea micuţilor, în condiţiile în care, de la debutul epidemiei de rujeolă, 59 de copii au murit în România.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății: „Încă de luni i-am contactat pe partenerii noştri din OMS şi de la UNICEF şi împreună am făcut o plângere pe care a semnat-o ministrul Sănătăţii pentru că s-au folosit aceste mesaje abuziv pentru că sunt falsuri făcute şi pentru că mesajele conţin un grad foarte mare de periculozitate vizavi de opţiunea părinţilor în ceea ce priveşte vaccinarea copiilor”.

Ştiţi foarte bine că Ministerul Sănătăţii împreună cu aceşti doi importanţi parteneri au demarat o campanie de vaccinare din uşă în uşă, campanie care a deranjat încă de la începutul ei, din luna mai. Eu nu am ieşit niciodată public să spun despre ameninţările mai mult sau mai puţin voalate, care mi-au fost adresate atât mie cât şi colegilor mei de campanie.

Pun în pericol sănătatea copiilor şi nu doar a copiilor lor, ci şi a comunităţii pe care copiii lor o frecventează. Deci sunt lucruri foarte grave şi nu cred că merită să ne riscăm viaţa copiilor pentru nişte mesaje total neadevărate, nejustificate şi nedemonstrate ştiinţific”
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Sep 2018

Nazistii fac reclama antivaccinare Vor sa omoare copiii de romani apoi sa tipe ca PSDul a ucis cu rujeola Hai sictir nazisti nebuni !
BOU DE ANONIM
08 Sep 2018

ia r o sugi
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.