◀ SăNăTATE

Intervenţii stomatologice GRATUITE pentru copiii cu DIZABILITĂȚI

Z.P. | 2018-10-30 17:15
Intervenţii stomatologice GRATUITE pentru copiii cu DIZABILITĂȚI

Adminsitraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB) anunță că micuții cu dizabilităţii vor beneficia, începând de miercuri, 31 octombrie, de intervenţii stomatologice sub anestezie generală la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu” din Bucureşti. Iniţiativa vine în urma solicitărilor transmise unităţii medicale de părinţii unor copii cu nevoi speciale.

Intervenţiile stomatologice vor fi gratuite pentru copiii cu dizabilităţi, urmând să fie realizate de o echipă medicală formată dintr-un chirurg OMF-anestezist şi un medic dentist cu competenţă în pedodonţie (stomatologie pediatrică).

Astfel, copiii se vor prezenta cu bilet de trimitere la spital şi, în urma consultaţiei de specialitate realizată de o echipă medicală, vor fi programaţi pentru intervenţie.

„Pacienţii minori cu nevoi speciale, programaţi pentru intervenţii chirurgicale sub anestezie generală, vor primi şi asistenţă stomatologică pentru o serie de afecţiuni dentare cronice”, mai precizează ASSMB.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DL 118/1990 CAND?!
30 Oct 2018

Detinutii politici cand beneficiaza? Tortionarii lor sunt colonei si generali cu drepturi SPECIALE!!!
UNDE E INDEXAREA ANUALA?
30 Oct 2018

MADAM PM DANCILA, AI UITAT SA INDEXEZI CONFORM LEGII INDEMNIZATIILE DETINUTILOR POLITICI -- DL 118/1990! TORTIONARII SI PRIETENII LOR DE PRIN GUVERN SI PSD NU TI- AU SPUS? CUM SA- TI SPUNA....NU S- AU INDEXAT DE TRI ANI!!!
SEPARATI POLITICII DE REVOLUTI
30 Oct 2018

DE CAND E LA PUTERE DOMNUL DEVENIT TOVARASUL LUI DRAGNEA SI TARICEANU, BJORZA A UITAT DE CEILALTI DETINUTI POLITICI! TREBUIA CA DL 18/1990 SA FIE LA MIN MUNCII NU LA MIZERIA DE SSPR!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.