◀ SăNăTATE

GRIPA ucide la foc automat. Alte cinci DECESE, în total 45

Z.P. | 2018-02-21 13:45
GRIPA ucide la foc automat. Alte cinci DECESE, în total 45

Numărul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la 45, dup[ ce miercuri alte cinci noi decese din cauza gripei au fost confirmate. Patru dintre pacienţi sunt din judeţele Caraş-Severin şi Suceava.

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), toate cele cinci persoane care au murit din cauza gripei sunt femei. Niciuna dintre paciente nu era vaccinată antigripal.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani din judeţul Suceava, care avea şi alte afecţiuni şi în cazul căreia a fost confirmat virusul gripal B, despre o femeie de 61 de ani, tot din Suceava, confirmată cu virus gripal tip A şi care, de asemenea, avea şi alte afecţiuni, o femeie de 73 de ani din Caraş-Severin, confirmată cu virus gripal tip B, care avea şi ea condiţii medicale preexistente şi o femeie de 54 de ani, tot din Caraş-Severin, confirmată cu virus gripal tip A. Tot din cauza gripei a murit şi o femeie de 57 de ani din judeţul Satu Mare, confirmată cu virus gripal tip B.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.