◀ SăNăTATE

Alte 80 de cazuri de rujeolă, în ultima săptămână! 59 de decese din 15.267 de îmbolnăviri

Z.P. | 2018-09-15 10:25
Alte 80 de cazuri de rujeolă, în ultima săptămână! 59 de decese din 15.267 de îmbolnăviri

Alte 80 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, cele mai multe - 54 - fiind în Prahova, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 15.267, din care 59 de decese.

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 14 septembrie este 15.267, din care 59 de decese.

În perioada 10-14 septembrie, au fost raportate încă 80 de cazuri nou confirmate în 9 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, în Prahova au fost raportate 54 de cazuri, în Bihor, Buzău şi Călăraşi - câte cinci, în Iaşi şi Neamţ - câte trei, în Botoşani - două, iar în Bacău, Bucureşti şi Suceava - câte unul.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DISPRET FATA DE ROMANI.
15 Sep 2018

Aceasta este grija fata de copii si de tineri in general a mafiei psd-alde. Au u cis de rujeola copii si au distrus familii intregi prin incompetentza si dispretz fata de actul medical. In guvernarea puscariasului draknea prioritatea a fost salvarea lui de puscarie si a mafiei psd iar cetatenii mor in spitale infecte si fara medicamente. Genocid curat facut de aceasta ORGANIZATIE MAFIOTA PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI. LA PUSCARIE CU draknea si camarila bolsevica criminala.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.