◀ POLITICă

Guvernul a DECIS: Lovitură la CCR împotriva lui Iohannis

E.Ş. | 2018-12-06 16:53
Guvernul a DECIS: Lovitură la CCR împotriva lui Iohannis

PSD nu mai are răbdare. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va fi sesizată, vineri, Curtea Constituţională cu privire la un posibil conflict, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat-o că încă mai analizează situaţia numirilor celor doi miniştri şi nu va lua o decizie până săptămâna viitoare.

"L-am sunat pe domnul preşedinte să văd ce se va întâmpla, dacă va nominaliza cei doi miniştri, având în vedere că suntem în perioada premergătoare preluării Preşedinţiei Consiliului UE. Domnul preşedinte a spus că încă mai analizează. Până săptămâna viitoare nu va nicio decizie. Deci ne vedem obligaţi să facem această sesizare la CCR, pentru că avem o preşedinţie de preluat şi nu este de joacă cu aceste lucruri", a declarat premierul Viorica Dăncilă, conform .

"Preşedintele a spus că o să mai analizeze până săptămâna viitoare. Dacă îmi dădea o dată, vă spuneam. Da, mâine vom sesiza CCR", a mai spus premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la o decizie privind numirile de la ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, că analiza este încă în lucru, dar remanierile sunt făcute de ochii lumii, fiind înlocuiţi oameni slabi cu alţii şi mai slabi.

Întrebat care este soluţia pentru a ieşi din impas Cabinetul Dăncilă, şeful statului a spus: "Soluţia e a PSD. Nu au decât să vină cu oameni performanţi. Nu am finalizat analiza".
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Dec 2018

Ce inseamna ,,slabi ''?Dumneata cum esti Asa trebue sa se prezinte un sef de stat?Rade Europa si lumea de tine !
HOTARâREA 2 DIN 2012 A CCR.
06 Dec 2018

Guvernul condus de condamnatul draknea are obligatia prin H 2 din 2012 a CCR de a pune in aplicare REZOLUTIA P.E. SI RAPORTUL MCV CARE PREVAD ABROGAREA TUTUROR LEGILOR PE JUSTITIE SI REINTOARCEREA LA LEGILE INITIALE. DE TREI SAPTAMINI NU AU FACUT NIMIC , INCALCÂND DECIZIILE CCR. ATÂTA TIMP CAT TU GUVERN NU RESPECTI DECIZII ALE CCR NU POTI FACE SESIZARE LA CCR. RESTUL E MANIPULARE SI CAN-CAN PENTRU PROPAGANDA DE LA HAZNAUA 3.
ANONIM
06 Dec 2018

MCV = macovei +sasul
ANONIM
07 Dec 2018

Hotararea 2, haznaua 3 te-a facut gras si frumos. Asa ca nu o mai critica!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.