◀ POLITICă

Tăriceanu: Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare

Z.P. | 2018-10-08 16:45
Tăriceanu: Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că referendumul este neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare, astfel că nu poate fi considerat nici o victorie, nici o înfrângere.

”Referendumul e neconcludent ca rezultat, pentru că nu s-a atins cvorumul necesar de validare. Această logică de confruntare permanentă pe care o văd prezentă din ce în ce mai mult în societate şi din păcate şi la nivelul partidelor politice, mai ales astea noi apărute gen USR, Mişcarea dlui cioloş, eu nu o înţeleg. eu cred că politica trebuie făcută altfel, trebuie găsit un numitor comun. Dacă fiecare o să încerce să adopte poziţii cât mai radicale, cât mai extremiste, nu cred că România va reuşi să progreseze”, a afirmat Tăriceanu.

El a adăugat că, ”odată referendumul încheiat, trebuie să ne concentrăm pe alte subiecte”.

”Probabil că rezultatul referendumului reflectă o lipsă de interes a ansamblului sau a majorităţii soecietăţii, cetăţenilor pentru acest subiect. Nu e nici o victorie, nici o înfrângere. Este o dovadă că această temă nu a suscitat interesul necesar pentru a se atinge cvorumul, pentru că rezultatul votului propriu-zis văd ca cifră depăşeşte 90%. (...) O opţiune a fost foarte clar exprimată, dar insuficient ca referendumul să fie validat”, a subliniat liderul ALDE.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
08 Oct 2018

Mosule, puteai sa-l tii deschis pana la Revelion, tot neconcludent ramanea. Pentru ca romanii sunt preocupati de lucruri serioase, nu de labe traditionale si de pangariri ale justitiei cum va scremeti voi sa emiteti de aproape doi ani de zile. Ai auzit cum se plange comisarul de la Bruxelles ca sunt bani pentru autostrada Moldova si gospodina premier sa face ca ploua si se cauta in traista? Ai auzit de inflatia care o prinde pe a dumitale din 2008, de robor de jafuri si de imprumuturi de-a valma tot pentru pomenile lui PSDragnea+limbricul dumitale ALDE? Pai daca nu, mosule, mai stai si pe acasa ca-ti pleaca si cea de-a sasea nevestica. Caci nu faci nici acolo cat o ceapa degerata! Ai apucat-o asa, de-a-n pulea tot pe cai piezise. Cauta-te la cap, neica, de-acolo iti vin ponoasele!
PESEDISTILLOR
08 Oct 2018

daca nu i concludent cei 40 milioane de eur cum sint
MAFIA PSD.
08 Oct 2018

Mafia psd-alde este responsabila pentru cheltuirea INUTILA a peste40 milioane euro. Mafia psd-alde precum si haznaua3 trebui sa inteleaga ca ROMÂNII NU MAI POT FI MANIPULATI DE NISTE GUNOAIE PLATITE DEPUSCARIASI CA VOICULESCU SI DRAKNEA. BANII CHELTUITI LA REFERENDUM SA FIE RECUPERATI DE LA PSD-ALDE B.O.R SI COALITIA PENTRU FAMILIA MORTILOR MASII DE BORFASI.
ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.