◀ POLITICă

Tăriceanu reacționează față de NEMULȚUMIRILE Corinei Crețu: ””Are mai mult de un sâmbure de ADEVĂR”

E.Ş. | 2018-10-08 20:05
Tăriceanu reacționează față de NEMULȚUMIRILE Corinei Crețu: ””Are mai mult de un sâmbure de ADEVĂR”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a dat dreptate Corinei Creţu privind nemulţumirile acestuia privind întârzierea de a trimite întocmi proiecte privind dezvoltarea infrastructurii astfel încât să contracteze bani europeni.

"Nu am vazut scrisoarea doamnei Creţu, dar sunt convins că este animată de bune intenţii. Cred că ce spune are mai mult de un sâmbure de adevăr. Şi Creţu şi Comisia Eurpeană au fonduri alocate pentru acest exerciţiu, iar proiectele trebuie pregătite", a arătat liderul ALDE.

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, s-a lansat, luni, într-un extrem de dur la adresa Guverului român pentru incapacitatea de a întocmi proiecte pentru atragerea de bani europeni pentru dezvoltarea infrastructurii.

"Nu înțeleg această tensiune care s-a creat între mine și guvern spunând lucrurilor pe nume. Avem bani la Bruxelles pentru proiecte  de infrastructură, nu avem proiecte", a acuzat Corina Crețu într-o conferinţă de presă.

Corina Creţu, care este şi membru PSD, a lansat un avertisment către Guvern ţinând să precizeze public că nu va mai accepta insulte din partea lor privind activitatea pe care o desfăşoară la Bruxelles.

"Chiar vreau să vă anunț public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României față de munca pe care o fac", a spus, vizibil iritată, Corina Crețu.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Oct 2018

banii europeni NU SUNT BUNI PENTRU CIORDEALA MAFIOTA...ca vine OLAF si cere deconturile vezi cazurile MAZARE,DRAGNEA si multi altii ca ei care s-au trezit inculpati cu furturile din fondurile europene Chiar am discutat acum 15 ani inainte ca Romania sa intre in UE cu cineva care facea audit financiar exact pentru OLAF si mi-a spus exact asa-daca lipseste si un euro se deschide dosar automat-toate deconturile trebuiesc justificate la nivel de virgula si nu se admit niciun fel de lipsuri-pentru ca raportul este ulterior re-verificat de toate tarile membre Concluzia-cine are impresia ca poate sa fure din fondurile UE e pur si simplu NEBUN LA CAP
ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
# șTIE șI GRIVEI...
09 Oct 2018

LA PROIECT : IQ,SÂNGE ÎN INST....NU PARLAMENTARI 700/300...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.