◀ POLITICă

Tăriceanu: ”Atacul asupra Siriei, o reacție necesară”

E.Ş. | 2018-04-14 21:31
Tăriceanu: ”Atacul asupra Siriei, o reacție necesară”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, că atacul cu rachete al SUA, Angliei şi Franţei asupra Siriei a fost o reacţie necesară pentru a avertiza regimul de la Damasc şi pe aliaţii acestuia, Rusia şi Iran.

"Privesc cu îngrijorare deteriorarea mediului de securitate din Siria, deja grav afectat de luptele pe care diferitele părţi le-au avut de-a lungul anilor, soldate cu sute de mii de victime, milioane de refugiaţi şi pierderi materiale imense. Suntem solidari cu aliaţiii noştri strategici SUA, Marea Britanie şi Franţa în acţiunea comună ca răspuns la actul inacceptabil al utilizării de arme chimice împotriva civililor sirieni. Condamnăm încă o dată în termenii cei mai fermi comiterea unor asemenea acţiuni cu potenţial distructiv şi reiterăm sprijinul nostru ferm pentru orice efort destinat încetării conflictului din Siria. Evaluez decizia de folosire a forţei luată în comun de Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie dintr-o singură perspectivă: necesitatea acestei acţiuni disuasive care vizează exclusiv arsenalul chimic din Siria utilizat împotriva civililor, încălcând toate reglementările codificate în dreptul internaţional", a transmis, sâmbătă seară, Tăriceanu pe Facebook.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EșTI UN CRETIN-MASONIT-SATANI
14 Apr 2018

Marș în pizda mă-tii! Poate e NECESAR să-ți iei niște șuturi în cur și pumni în gură! Cum ar fi loază, să li se pună pata marilor puteri să zică că la noi, bășinile din capul tău și-al altora, ca tine...din Parlamentul rușinii sunteți/reprezentați un PERICOL PUBLIC (ceea ce e ADEVĂRAT) PRIN PUTOAREA GENERATĂ DE CREIERUL VOSTRU BOLNAV....DUCÂND-O VÂNTUL PE LA ”ALIAȚI”, IAR PT.ASTA, SĂ DEA CU BOMBARDEAUA PESTE ROMÂNIA....CAP SEC ȘI PĂTRAT!
BOOYAKA
14 Apr 2018

S-a trezit si Coco Calin la realitate,dupa ce incepuse sa ii linga pe rusi in tuhas,a vazut cine e Jupanul!
TRADATORI DE TARA
14 Apr 2018

BA MAGARULE ; TU AI DISTRUS TARA , DEVALORIZAT MONEDA SI SCUMPIT TOT , LEGILE JUSTITIEI TOT PE TIMPUL TAU DE CIRCAR AU INCEPUT . SA VEDEM PINA LA SFIRSITUL ANULUI CE SE INTIMPLA CU TARA , RESURSELE SI REDEVENTELE
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.