◀ POLITICă

SUPRIZE la PNL. Cum arată LISTA partidului pentru europarlamentare

E.Ş. | 2019-03-13 22:26
SUPRIZE la PNL. Cum arată LISTA partidului pentru europarlamentare

Liberalii validează joi lista pentru europarlamentare care este deschisă de jurnalistul Rareș Bogdan, iar lansarea candidaților va avea loc sâmbătă, în cadrul summit-ului PPE de la București, la care participă și președintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews.ro, surse liberale.

PNL și-a definitivat lista pentru alegerile din 26 mai, iar joi aceasta va fi aprobată în cadrul Biroului Executiv și a Biroului Politic Național. Pe masa conducerii lărgite a PNL va fi pusă următoarea listă de candidați.1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV2. Mircea Hava, primar Alba Iulia3. Siegfried Mureșan, europarlamentar4. Daniel Buda, europarlamentar5. Adina Vălean, europarlamentar6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL8. Gheorghe Falcă, primar Arad9. Cristian Bușoi, europarlamentar10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar11. Vlad Nistor12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.Contactat de HotNews.ro, președintele PNL, Ludovic Orban, nu a făcut niciun comentariu referitor la numele de pe lista pentru europarlamentare. „Așa cum am mai spus, veți afla care sunt candidații PNL după ce aceștia vor fi validați în forurile statutare ale partidului”, a spus Orban. Șeful PNL a precizat însă că lansarea candidaților va avea loc în cadrul summit-ului PPE de la București, eveniment la care vor participa președintele Klaus Iohannis și „viitorul președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber”. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Mar 2019

Criminalii de la 1907 ,mai binezis urmasii ,puii de criminali,cei care ne au ucis strabunicii cu tunurile vor acum la ciolan ,la spus minciuni despre tara mea la forurile europene ,la denigrat si la trai bun pe banii nostri Oameni buni faceti in asa fel ca acesti nazisti acesti criminali care au dat foc la copii nostri la Colectiv sa nu ajunga niciodata sa reprezinte Romania la Bruxel
MIKIM
14 Mar 2019

Numai "personalitati". Geniile natiunii Romane!
GIGI
14 Mar 2019

Lista arata asadar asa: 1. unsuros-semi-patriot-proglobalist; 2. antiroman; 3.+ 4.+ 5. antiromani globalisti; 6. spagar; 7. un tip inteligent; 8. alt spagar; 9. neica-nimeni; 10. alt ex-europarlamentar, globalist si antiroman; 11. nu-l stiu, e jurnalistul sau teparul ala cu bitcoinul? 12. alt ex-bruxelez cu ifose si activitate zero pentru Romania si romani. O lista de fier, tot unul si unul. De-aia n-o sa votez PNL!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.